LEO küldöttség és szakmai tárgyalások az EUROFM londoni FM konferenciáján

Décsi Gábor alelnök, Pálfalvi Zsuzsa ESG-Folyamattámogató munkacsoport társvezető, Kuczogi László tiszteletbeli tag és Istiván Rita főtitkár vettek részt szövetségünk képviseletében az EUROFM idei konferenciáján a londoni Metropolitan Egyetemen.

Izgalmas előadások, panelek és workshopok segítségével olyan aktuális témákat dolgoztak fel a résztvevők, mint az ESG- CSRD, ESG- Net Zero, Digitális Transzformáció, Operational Build Environment, EUROFM Deep Coil- EUROFM határokon átívelő pilot projektje egyetemek, egyetemi hallgatók számára, Transzformáció, Real Time ESG mérések, Jövő Készségei, Urbán FM, ISO implementáció, LMBTQ és munkahelyi diverzitás, FM és cirkuláris gazdaság és nomád munkavégzés 2035-ben, FM 2050-ben.

Ott tartózkodásunk alatt LEO- EUROFM és LEO-EUROFM- IFMA EMEA találkozók is voltak.

Natalie Hofman, EUROFM elnök, Hollandia, Levent Alatli, EUROFM elnökségi tag, Törökország,

Gaughan Pat, EUROFM elnökségi tag, Advanced Workplace Solutions, az IWFM Írország oktatási központjának alapítója, az idei konferencia egyik támogatója vitatta meg a magyar csapattal a következő évi konferencia lehetséges témáit.

Lara Paemen- IFMA EMEA elnök és Tom Ryckaert- belga EUROFM taggal folytatódtak a már itthon, online megkezdett  tárgyalások egy közös nemzetközi benchmarking kutatás szervezéséről.