Ismét új pártoló Tagok csatlakoztak a LEO-hoz

Májusi szakmai összejövetelünkön az értékes  szakmai előadások mellett új tagjainkat is alkalmunk volt köszönteni és bemutatni a jelenlévőknek. Vágó László elnök, Pálfalvi Zsuzsa és Décsi Gábor alelnökök, Schmidt József tiszteletbeli elnök és Istiván Rita főtitkár átadták a pártoló tagságot szimbolizáló okleveleket.

A REFLEX  Winkelmann GmbH magyarországi értékesítési vezetője,  Geyer-Ehrenberg Szilveszter Zoltán képviselte a fűtési rendszerek és víztechnológia területén német piacvezető céget az eseményen.  Szilveszter az energetikai munkacsoport tagja, a készülő Energiakiadvány egyik író-szerkesztője.

A Winkelmann csoport családi vállalkozásként indult el 1898-ban Ahlenben, Heinrich Winkelmann által. Ma a negyedik generáció vezeti a családi vállalatot. A cégcsoport egyik meghatározó üzletága az épületgépészetben a Winkelmann Building and Industries, melyből Reflex és a Sinus Verteiller a magyar piacon is jólismert termékek. Mindkettő régóta van jelen, de 2022 nyarától új lendülettel szeretnének a piac meghatározó szereplője lenni az épületgépészetben, kiváltképpen rendszermegoldások tekintetében.

Főbb termékköreik a nyomástartás, gáztalanítás, hőenergia és használati melegvíz tárolás, iszap- és mikrobuborék leválasztás, illetve komplex osztó-gyűjtők, egyedi rendszermegoldások.

Termékeik mellett, igyekeznek szolgáltatásaikat bővíteni szerviz partnereinken, és helyszíni szaktanácsadásainkon keresztül.

Elhivatottak  a minőségi szolgáltatások mellett az energetikai hatékonyság növelésében, melynek elengedhetetlen része a megfelelő paraméterű és mennyiségű fűtő/hűtővíz.

Szilveszter személyesen már régóta aktív tagja a LEO közösségének. Bár korábban más zászló alatt igyekezett az FM épületgépészeti kihívásaiban segítséget nyújtani, az elmúlt bő két évtized tapasztalatával Reflex zászló alatt is holisztikus megközelítésben kíván közösségünk aktív részesévé válni.

A másik frissen belépő vállalat, a FILANTROP Környezetvédelmi és Fűtéstechnikai Nonprofit kft. Az országos lefedettségű 70 éves, kéményseprőipari   tevékenységet végző vállalat nevében Dongó József ügyvezető igazgató vette át a LEO oklevelet.

 

Mindkét belépőnek sikeres működést és  szakmai munkát kívánunk!