Új elnökséget és elnököt választottak a LEO tagjai

Szij Csaba, Décsi Gábor, Vágó László, Istiván Rita főtitkár, Schmidt József, Pálfalvi Zsuzsa, Mikó Zoltán

Fotó: Harangozó Dávid

Szövetségünk tisztújító közgyűlése 2023. február 16-ai  napon új elnököt és elnökséget választott.

Az új elnök Vágó László, a NEO Property Services Zrt. vezérigazgatója lett, alelnöknek Pálfalvi Zsuzsát, a Graphisoft Park Services ügyvezető igazgatóját és Décsi Gábort, a Dome Facility Services Group ügyvezető-partnerét választotta a tagság. Az elnökség kibővült további két elnökségi taggal, Mikó Zoltánnal, a FUTURE FM Zrt. vezérigazgatójával és Szij Csabával, a B+N Referencia Zrt. vezérigazgató-helyettesével.  A jelenlévő tagság együtt nézte végig  a LEO megalakulása óta eltelt 10 év sikereiről, mérföldköveiről készült összeállítást.

A leköszönő elnök, Schmidt József, a FUTURE FM Zrt. vezérigazgató-helyettese örökös tiszteletbeli elnöki tisztséget kapott.

Schönhauer Andrea, a SES Magyarország ügyvezető igazgatója, Kovács Attila, a MÜPA Üzemeltető Kft. ügyvezető igazgatója, Gránit Pólus és Ruzsinszki Tibor, a NEO Property Services FM Igazgatóságának igazgatója került a felügyelő bizottsági tisztségekbe. 

Hornyák-Dobai Enikő, a First Facility Ingatlankezelő FM vezetője, Sólyom András, a SMART FM ügyvezető igazgatója és Jámbor Árpád, az FM-Unity egyesülés tagja lettek az etikai bizottság új tagjai.

 

                         Sólyom András, Ruzsinszki Tibor, Schönhauer Andrea, Hornyák-Dobai Enikó, Jámbor Árpád

                         Fotó: Harangozó Dávid

A tisztújító közgyűlés előtt a jelenlévő tagok oklevéllel köszöntötték rendes tagtársaikat, a frissen csatlakozó H1 Systems Mérnöki Szolgáltatások Kft.-t és képviseletében Kiss Diána létesítményüzemeltetési szakértőt és Karsai Tibort, a RUSTLER Kft. ügyvezető-partnerét.

 

 

A tagok nevében Istiván Rita főtitkár a leköszönő,10 évig tisztségben lévő, háromszor újraválasztott Schmidt József elnöknek, Jászberényi István és Vágó László alelnököknek érdemeik elismerése és a LEO köszönetének jeleként Szász Károly üvegművész által készített egyedi szobrokat adott át a közgyűlésen.

 

 

Az új elnök legfontosabb jövőbeli célkitűzései az iparágon belül az ESG és BIM szemléletű működés támogatása, kapcsolatfelvétel a kormányzattal és nemzetközi szakmai szervezetekkel, a létesítménygazdálkodási szektor népszerűsítése.

2013-ban alapított szakmai szövetségünk ma már 23 rendes és 20 pártoló taggal rendelkezik. Az ágazat meghatározó cégeinek döntő többségét összefogó szervezetünk tagjainak tevékenységéhez ma már több ezer ingatlanhoz kötődő üzemeltetési feladat társul.

Gratulálunk és sikeres munkát kívánunk az új tisztségviselőknek !