OKTÓBERI LEO SZAKMAI REGGELI PROGRAM

Október 21-ére meghirdetett szakmai eseményünk előadói a létesítménygazdálkodáson belül robotika és a digitalizáció témakörét járják körül különböző nézőpontból.

A rendezvény reggelivel indul és izgalmas előadásokkal folytatódik.
________________________________________

Reggeli: 10:00-10:30
Előadások 10:30-13:00
________________________________________

PROGRAM:
• Reggeli és oklevélátadás új TAGUNK képviselőinek
________________________________________
• 1. előadás: Modern és környezetbarát technológiák a Paner Cégcsoporttól,
Molnár Attila Tulajdonos/Ügyvezető,
Hazánkban piacvezető szerepben, olyan speciális technológiák igénybevételével kivitelezhető bontás nélküli eljárások, melyek alkalmazásával minimálisra redukálható a környezeti hatás, valamint rendkívüli mértékben felgyorsítható az elhárítást célzó kivitelezés.
A RainFlex, a FuranFlex és ShortLiner bélelések mellett REPIPE LINING SYSTEM és DANCUTTER technológiák igénybevételével, utóbbiak tekintetében kizárólagossággal hazánk területén!
A robottechnológiával megvalósuló vezeték-helyreállítás valamint spray-bélelési rendszer mellett, a csővezeték hálózatok felmérése endoszkópos rendszerű cső-vizsgálati kamerákkal, valamint üvegszál erősítésű párna anyagok és epoxy/poliurea alapú műgyanták alkalmazásával.
Ezen innovatív technológiákról és az általuk elérhető megtakarításokról, előnyökről lesz szó elsősorban vállalatvezetők és létesítménygazdálkodási vezetők részére.
________________________________________
• 2. előadás: Betekintés a Benchmarking IV. könyvbe és a Jogszabálygyűjtemény digitalizációjába, Kuczogi László tiszteletbeli Tag, a Benchmarking Munkacsoport Tagja, K-Ép Stúdió Ügyvezető Igazgató Büszkék vagyunk arra, hogy jelen, immáron negyedik kiadványunk statisztikai adatainak feldolgozása, értelmezése zajlik, több mint ezer létesítmény adatállományával. Az évek során tudatosan törekszünk arra, hogy kutatásunk folyamatosan fejlődjön, egymásra épüljön, összehasonlítható legyen, tendenciákat mutasson, ugyanakkor válaszoljon a felmerülő új igényekre, körülményekre is. Létesítménygazdálkodási Jogszabálygyűjteményünk eddig is fontos döntéstámogató eszköznek bizonyult a TAGOK számára, a bemutatandó új, felhasználó központú, digitalizált változat jóval magasabb komfortot és elégedettséget biztosít majd felhasználóinknak.
• ________________________________________
3. előadás: ViroFighter, új magyar fejlesztésű UVC robot bemutatása, Horváth Tamás, Euroknows, forgalmazó Európa Design A ViroFighter egy hazai fejlesztésű, újgenerációs, önjáró UV fertőtlenítő robot, amely a 21. század járványügyi kihívásaira adandó válaszul került kifejlesztésre, azért hogy teljesen automatizálja nemcsak a fertőtlenítési folyamatot, hanem a teljes beüzemelési folyamatot is, továbbá kiküszöbölje a piacon létező UV fertőtlenítő robotoknál tapasztalható hiányosságokat. A robot számos olyan előremutató egyedi megoldást alkalmaz, mely nagyságrendekkel teszi hatékonyabbá a belső terek mindennapos fertőtlenítését, és helyezi teljesen új alapokra az önjáró fertőtlenítő robotok működtetését. Jelenleg a világon létező legkisebb önsúllyal és mérettel rendelkező önjáró UV fertőtlenítő robot, mely lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot, lift nélküli épületekben is könnyen szállítható, akár lépcsőn is. Kompakt mérete segítségével nem csak bármilyen belső tér fertőtlenítésére, hanem járművek (metró, busz, villamos, repülőgép, hajó stb.) fertőtlenítésére is kiválóan alkalmas. A hatékonyságot növeli továbbá az egyedileg kifejlesztett, cserélhető akkumulátor, mely 24 órás folyamatos működésre képes. A SmartUp Robotics brand név alatt forgalmazott robot fejlesztésében az ELTE-Soft Kft., mint az ELTE nonprofit cége mellett az ELTE oktatói és hallgatói is részt vettek, illetve folyamatosan részt vesznek a közösen üzemeltetett mechatronikai labor keretében. Az ELTE-Soft Kft. több évtizedes kutatás-fejlesztési tapasztalatai és az Európai Tudásközpont Kft. mesterséges intelligencia fejlesztések területén szerzett kompetenciája segítségével létrejött robot egyedülálló módon használ mesterséges intelligencia motoron alapuló öntanuló képfelismerő és képfeldolgozó funkciókat, illetve az ezeket az információkat felhasználó automatikus útvonal tervező és fertőtlenítést vezérlő modulokat. Ezen funkciók segítségével teljesen automatizálja nem csak a fertőtlenítési folyamatot, de a korábban fáradságos és emberi erőforrás igényes beüzemelést is. A mesterséges intelligencia növeli a biztonságos használatot: a fertőtlenítés automatikusan leáll, ha a robot embert vagy állatot érzékel a közelben. Az Europa Design Safe Design programja keretében részt vesz a forgalmazásban.

Helyszín: Millennium Háza ( 1146 Budapest, Olof Palme sétány 1.)

Üdvözlettel:
LEO elnöksége és főtitkára