LEO KIVÁLÓSÁGI DÍJAZOTTAK 2020

A LEO minden évben kiválasztja azokat a Tagtársait,akik példaértékű önkéntes szakmai munkájukkal kiemelkedő mértékben járultak hozzá a Szövetség iparági sikereihez és Kiválósági Díjban részesíti őket.
Az idén a következő Tagtársaink kapták a Díjat:

Demeter Attila, FUTURE FM üzletfejlesztési igazgató, LEO benchmarking munkacsoport tag
Az elmúlt évek során számos sikeres előadással népszerűsítette a LEO tevékenységét ( AMCHAM FM munkacsoport, LEO belső előadások ). Személyes találkozóin vállalatvezetőket győzőtt meg arról, hogy csatlakozzanak a benchmarking kutatás adatszolgáltatóihoz. Fáradhatatlan és alapos szakmai munkája nagyban hozzájárult a Benchmarking III. kutatás magas szakmai színvonalához és az fm piacon tapasztalt sikeréhez. kulcsszerepet játszik a benchmarking munkacsoport szakmai és emberi kapcsolatainak gondos ápolásában.

Pálfalvi Zsuzsa, Graphisoft Park Services ügyvezető igazgató
Csatlakozása óta számos nagy sikerű előadással, panelbeszélgetésben való részvétellel népszerűsíti a LEO céljait és elért eredményeit ( HFMC, Portfolio konferenciák, LEO Transparent Nyílt Nap ) az FM és tágabban az ingatlanszakma képviselői között. A Városliget fejlesztési projektjéhez nyújtott sikeres tanácsadás megvalósítására felállított eseti bizottság működtetésében és a tanulmány kidolgozásában vezető szerepet játszott. Megújult és a pandémia miatt sajnálatosan 2021. évre tolódott Szeretem a szakmám szakiskolai pályázat Nagyköveti Programjában LEO Nagyköveti tisztséget vállalt.

Takács Katalin, FUTURE FM HR vezérigazgató-helyettes, LEO HR munkacsoport vezető
Számos érdekfeszítő szakmai előadást ( HFMC, Portfolio konferenciák, LEO Transparent Nyílt Nap, LEO szakmai reggeli ) tartott a LEO szakmai munkájának népszerűsítésére és a tagvállalatok munkaügyi kihívásainak elemzésére. Nagy lelkesedéssel és kitartással vezeti a HR munkacsoportot, gondozza a rendszeresen megjelenő HR-minikérdőív projektet és HR szempontból támogatja a Szeretem a szakmám szakiskolai pályázat megvalósítását.

Gratulálunk a díjazottaknak és ezúton is megköszönjük értékes munkájukat!