LEO Kiválósági Díj

Harmadik Transparent Nyílt Napunkon első ízben adtuk át a LEO Kiválósági Díjakat azoknak a tagjainknak, akik a legtöbbet tették Szövetségünk szakmai fejlődéséért:
DÉCSI GÁBOR MRICS
Dome Facility Services Group Ügyvezető Igazgató,
LEO Benchmarking Munkacsoport Vezető
Okleveles építészmérnök, mérnök–közgazdász posztgraduális képzés,
Dome-hoz való csatlakozása előtt 10 évet
dolgozott a nemzetközi piacvezető szoftverfejlesztő cégnél, a Graphisoft R&D Rt-nél FM szoftverének, Termékmenedzsment Vezetőjeként.

Gábor inspiráló, karizmatikus polihisztor személyiségével, mérhetetlen munkabírásával, a legnagyobb erőfeszítést megkövetelő munkában is megcsillanó, nehézségeken átsegítő humorával és interdiszciplináris látásmódjával példát mutat a Munkacsoport Tagjainak és a Szövetség tisztségviselőinek egyaránt.
Személyéhez fűződik a LEO Benchmarking könyv, a Létesítménygazdálkodási Vezetői Hangulatindex ( LVHI ) és a HR-mini kérdőív bevezetése és fenntartása.

KUCZOGI LÁSZLÓ
K-Ép Stúdió Kft.Ügyvezető,
LEO Tiszteletbeli Tag, LEO Benchmarking Munkacsoport Tag,
HUFMA, Épületfenntartók Országos Egyesületének Elnöke, a Magyar Építéstechnika Szaklap szerkesztője

László az iparág doyenje, komoly támogatást nyújtott az a Alapítóknak Szövetségünk megalakításában. A Benchmarking Munkacsoportban kifejtett tevékenysége pótolhatatlan. Magas fokú fm szakmai tudásával, teherbírásával, dialektikus látásmódjával folyamatos és komplex asszisztenciát nyújt a LEO számos szakmai tevékenységében. Az Ő támogatásával működik optimálisan az információkezelés és adatfeldolgozás a Benchmarking kutatás során, az ő segítségével készülnek az online kutatási verziók, a HR mini kérdőív első évadát ő vezényelte le, a jogszabálygyűjtemény életre hívása is az ő nevéhez fűződik.

RUZSINSZKI TIBOR
NEO Property Services Zrt.
FM Üzletág Igazgató
LEO Felügyelő Bizottsági Elnök, Benchmarking Munkacsoport Tag.
Diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte.
a Matáv Ingatlan Igazgatóságán kezdett, 2005-től került az akkori DeteImmobilien-Hungary Zrt-hez, ahol napjainkig vezeti a több mint 1.000.000 m2 területet üzemeltető FM Igazgatóságot. Nevéhez fűződik a Strabag PFS saját, FM/PM folyamatokat támogató „BOB” szoftver fejlesztés irányítása.

Tibor az FM szakma nagy lexikona. Naprakész tudása, felhalmozott tapasztalata és rendszerszintű gondolkodása messze túlmutat az iparág szaktudásán, éleslátásával, finom kritikai érzékével könnyedén észleli az esetleges anomáliát és fejében készen áll az optimális módosító javaslat. Komoly támogatást nyújt Szövetségünk Benchmarking kutatása mellett a HR mini kérdőív, a Létesítménygazdálkodási Vezetői Hangulatindex és a Jogszabálygyűjtemény fenntartásában is. Önkéntes munkáját főnöke,
a NEO Vezérigazgatója, a LEO Alelnöke, Vágó László támogatásával végzi.

A Szövetség hálás mindhárom díjazottnak.