Budapest Cleaning Show – Minden, ami tisztaság
| Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség | HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont | Updated 1 hónappal ago

Event Overview

A Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség (MATISZ) 2018. október 5-6- án ismét kiállítást szervez! Egy helyen minden, amit a 21. századi takarításról tudni lehet: a legújabb gépekkel, tisztítószerekkel és eljárásokkal ismerkedhetnek meg a látogatók.

A regionális esemény egyedülálló lehetőség minden tisztítás-techológiai gyártó, forgalmazó és szolgáltató cég számára, hogy a széles nyilvánosság előtt megmutassa magát. A cégek megismertethetik teljes palettájukat: mivel foglalkoznak, mi a specialitásuk, miben tűnnek ki a többi cég közül.

A Budapest Cleaning Show-n emellett lehetőség nyílik a kapcsolatépítésre, üzleti találkozók
megalapozására is. A cégek, szolgáltatók a Technológiai Bemutatótéren a gyakorlatban is
megmutathatják, mire képesek a termékeik, milyen szolgáltatásokat végeznek munkatársaik.

Az esemény arra is egy nagyszerű lehetőség, hogy mindazon cégek, intézmények, akik ipari takarítást rendelnek, lássák, milyen megoldások közül választhatnak, milyen szolgáltatók vannak a piacon, hová érdemes fordulni, ha új pályázatot írnának ki. Akik pedig maguk végzik a takarítást az alkalmazottaikkal, azok számára is sok újdonságot jelenthetnek a tisztítószergyártó és forgalmazó cégek termékei. Hatékony és környezetkímélő megoldások közül választhatnak, kérdezhetnek a szakértőktől.

A magyarországi tisztítás-technológiai szolgáltató, gyártó- és forgalmazó cégek 2016-ban a TisztaShow szakkiállításon mutatkoztak be először, ahol 4000 négyzetméteren, 40 kiállító jelent meg. Az eseményre 1400 látogató volt kíváncsi.

Az idei kétnapos rendezvény már regionális kiállításként, Budapest Cleaning Show néven illeszkedik a nemzetközi szakmai naptárba.

A rendezvényre már számos nagy cég foglalt standot. A résztvevők listáját, a részletes programokat és számos érdekes, hasznos információt megtalálhatnak az érdeklődők a rendezvény honlapján:
www.budapestcleaningshow.hu.

Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség

About Magyar Tisztítás-technológiai Szövetség

Ticket Information

  • #

When & Where

  • From:Oct 5, 2018,10:00
  • To:Oct 6, 2018,18:00
  • Location:

    1101 Budapest, Albertirsai út 10, , HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont.

Share This Event