Sikeresen lezajlottak a Szeretem a szakmám szakiskolai pályázat nyerteseinek felajánlott szakmai utak. A tanulók nagy érdeklődéssel és kíváncsisággal fogadták a látnivalókat, kérdéseikkel, hozzászólásaikkal is bizonyították rátermettségüket és nyitottságukat az üzemeltetési szolgáltatások és szakmai megoldások iránt. A LEO összesen három szakmai látogatást szervezett: a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Széchenyi István Szakközépiskolája és Szakgimnáziuma és a kecskeméti Kecskeméti SZC Gáspár András tanulói részére a Nemzetközi Repülőtér belső intézményeit mutattuk meg, míg a Tiszafüreden lévő Karcagi SzC Hámori András Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája diákjai a tatabányai ACG Glass Europe gyárába.

Köszönő levél:
Kedves Radmila!

Köszönöm a folyamatos tájékoztatást és a szervezést, mely hozzá segített bennünket egy izgalmas gyárlátogatáshoz Tatabányán. A tanulóink és kísérő pedagógusaink is élvezték a napot és a sok újdonságot, mellyel megismerkedhettek a gyárban.
Reidl Róbert vezetőnk nagyon kedvesen és türelmesen állt csoportunkhoz. Nagy szeretettel és óriási előkészülettel fogadták delegációnkat, mellyel sikeres napot zárhattunk.

Mindenkinek köszönjük az előkészítő munkát és a szervezést!

Remélem legközelebb is ilyen sikeresen zárjuk a meghirdetett pályázatot.

Üdvözlettel: GJ
Karcagi SzC Hámori András
Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
5350 Tiszafüred, Ady E. u. 4.

Köszönő levél: Zalaegerszegi Szakképzési Centrum

Hírek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.