Március 21-ei szakmai reggelinket nagy érdeklődéssel fogadták a résztvevőink. Az esemény szerves része a LEO HR kezdeményezésének, melyben a begyűjtött HR-kérdőív s az áprilisra tervezett HR- Fórum a következő láncszemek.
Ez alkalommal új Pártoló tagunk, a Weishaupt ügyvezető igazgatója, Rácz József energetikai megtakarítás témájú nyitó előadása vonultatott fel hasznos példákat a műszaki üzemeltetés progresszív megoldásaira.
Az első prezentációt olyan előadások követték, amelyek a LEO idei évi employer branding kampányának stratégiai részleteit vázolták fel. A szervezők, hasonlóan a tavalyi évhez, az elhangzottak után idén is begyűjtötték a tagvállalatok jelenlévő képviselőinek témáról alkotott véleményét, igényeit hogy ezek alapján alakíthassák ki az egész iparág részére hasznot hozó 2017/2018 évi középiskolai kampányt.
A Próbakő Kommunikáció és az IMEC képviselőinek előadásai az egyre nagyobb kihívást jelentő munkaerő hiányra készítették elő a szövetség hathatós válaszait különböző aspektusból.
A reggelin több tag HR szakembereit is delegálta.
Az esemény örömteli része volt az új tagok, a Netdragon Service Group, a FUTUREÁL és a Discover Team rövid bemutatkozása, az oklevelek ünnepélyes átadása.
Schmidt József elnök felszólalásában ismertette az új, vissza nem térítendő és egyéb igényelhető támogatások körét.

Fényképek, Hírek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük